Wat

Ondersteuning op maat

Han de Groot Advies + Management biedt advies en managementondersteuning op maat.  Of het nu gaat om het schrijven van een visie of beleidsplan, het op tijdelijke basis vervullen van een (management)functie, de projectleiding van groot project of om het vervullen van een advies- of klankbordfunctie Han De Groot levert de oplossing die u zoekt.

Kernelementen in alle projecten zijn:

  • Klantgericht
  • Toegevoegde waarde
  • Kwaliteit
  • Flexibiliteit
  • Transparantie

Han de Groot Advies + Management is ook in staat grotere projecten uit te voeren. Vanuit een uitgebreid netwerk wordt indien gewenst aanvullende expertise (financieel, marketing, sales, communicatie, HRM, juridisch etc.) en capaciteit ingezet. In deze projecten blijft Han de Groot altijd het aanspreekpunt voor de opdrachtgever.

Duidelijkheid voor de opdrachtgever

Op basis van een grondige analyse van het vraagstuk van de opdrachtgever wordt een offerte opgesteld waarin de doelen, aanpak, op te leveren resultaten, planning, inzet en kosten volstrekt duidelijk zijn opgenomen.

Ook in de uitvoering en afronding van opdrachten staat duidelijkheid voor de opdrachtgever voorop. Voor opdrachten met een langere doorlooptijd ontvangt de opdrachtgever maandelijks inhoudelijke tussenrapportages en een verantwoording over de geleverde inzet.

De werkzaamheden kunnen plaatsvinden bij de opdrachtgever op locatie of vanuit de eigen locatie van Han de Groot Advies + Management in Harmelen. Han de Groot werkt door geheel Nederland.